Boka hembesök

Våra duktiga säljare och montörer hjälper dig från planering till montering. läs mer

Öppettider

Besök oss i Båstad, öppettider för butiken hittar du här. läs mer

Mät och få pris

Allt du behöver för att mäta och få kostnadsfri prisförfrågan. läs mer

Markiscentrum

Markiscentrum som företag har funnits i branschen i över 40 år

Vi är med i svenska solskyddsförbundet vilket ger en extra trygghet för våra kunder. Det ska vara enkelt och tryggt att köpa solskydd för våra kunder, då är det viktigt att anlita ett företag med ett brett produktprogram och goda kunskaper. Ett medlemskap i Svenska Solskyddsförbundet är en garanti för att leverantören alltid besitter dessa egenskaper. Därför backar förbundet upp så att vi kan erbjuda en unik 3-års garanti. Vi har butik & showroom i Båstad, men vårt arbetsområde sträcker sig från Skanör/Falsterbo upp till Göteborg vilket gör att vi kan täcka ett stort geografisk område. I vår butik visar vi upp alla typer av solskydd för inomhus & utomhus bruk. Det är viktigt att våra kunder kan se och utforska våra produkter och även välja från ett stort utbud av färg och form. Vi är även noga med att ständigt uppdatera våra butiker så vi alltid visar det senaste som kommit ut på marknaden. Vi använder oss av världsledande leverantörer som har högsta kvalité på sina produkter. Så tveka inte att komma in och titta i vår butik eller slå en signal och boka ett hembesök för mätning.

pageImage
pageImage
pageImage

Följ oss på instagram!

Produkter

Vi har allt inom solskydd.

Här hittar du ett urval av det vi säljer. Är det något du saknar finns det stor chans att vi kan ta hem det.

Markiser

Oavsett vilka tankar du har – köpa nytt eller snygga till – har vi en lösning för dig.Vi samarbetar med Europas ledande leverantörer och kan erbjuda er markiser med 3 års garanti

pageImage

Terrassmarkis

Öppna markiser lämpar sig speciellt för byggnadskonstruktioner med överliggande balkong eller takutsprång som skyddar markisen från väderpåverkan. De flesta modellerna går att kombinera med ett tak för extra skydd

Vi har många olika modeller med upp till 7 meter i bredd och utfall på över 4 meter.
Vissa modeller går att få i många olika färger för att matcha ditt hus, även belysning och elvärme finns som tillval.

pageImage

Fönstermarkis

Fönstermarkiser ger ett behagligt inomhusklimat och skärmar effektivt av ljus och värme samtidigt som det er en personlig karaktär på ditt hus.

Fönstermarkiser manövreras manuellt inifrån eller utifrån med polyesterband. Som tillval finns även manövrering med motor via fjärrkontroll samt automatik med sol- och vindkännare.

pageImage

Windblocker & Sidomarkis

En sidomarkis - sideline skyddar dig från sol, vind och insyn.

Väven dras enkelt in och ut och när den inte används är den väl skyddad i kassetten.
Går att få både med markisväv som är tät och screenväv som man kan se igenom.

pageImage

Tillbehör

I stort sett alla våra solskydd går att motorisera. Med en lätt knapptryckning på fjärrkontrollen styr du din rullgardin, persienn eller lamell - individuellt eller i grupp.
I dag kan också våra leverantörer erbjuda ett nytt sätt att styra ditt hem - där du kan ta kontroll över ditt hem via Internet med hjälp av smartphone eller surfplatta.

Uterum/Pergola

Oavsett väder så vill man tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus och Vi kan erbjuda er många olika lösningar som förlänger sommaren. För uteservering så har Renson bra lösningar! LÄNK

Renson Inspirationsbroschyr

Renson Produktblad

pageImage

Camargue

Rörliga taklameller, kraftiga vädertak och väggar av screen-väv är bara några av de möjligheter som finns.
Du skapar en uteplats som du kan trivas på och nyttja länge.

pageImage

Algarve

Även Algarve kommer med rörliga taklameller. Den kan levereras både med och utan ben.
Placera den nästan var som helst - vid poolen, terrassen eller i trädgården.

pageImage

Lagune

Det här är ett pergola system som är vind- och regn-säkert och som ger skydd för solen
genom att använda screener som integrerats i konstruktionen.
På så sätt kan man köra screenerna upp och ner och även köra in och ut taket.

Screen

Äntligen finns det en utvändig solavskärmning som klarar vårt tuffa nordiska klimat. Denna screen klarar vindstyrkor upp till 32m/sekund. Kan täcka upptill 18 kvm och är insektssäkert.

pageImage

Screen

Fixscreen kontrollerar värmen in i rummet samt styr ljusflödet. Detta unika system kommer i flertal olika vävar och profilerna kan lackas i valfri RAL-kulör.

Rullgardiner

Inget är som förr - rullgardinsvävar är numera i regnbågens alla färger och i mängder av spännande mönster. De rullas inte upp när dagen kommer utan stannar nere som en del av rummet.

pageImage

Rullgardiner

En klassiker som passar i alla rum. Välj en klassisk diskret rullgardin eller en utstickare som verkligen syns i fönstret. Oavsett vad du väljer är du alltid garanterad optimal solavskärmning..

Din rullgardin kan fås i mängder av vävar: transparent, halvtransparent, tät och mörkläggande.
Vill du ha en rullgardin som sticker ut lite så välj detaljer som gör den unik. Snygg list eller dragknopp i skinn eller trä.

pageImage

Effektgardin/Twist

Vackra transparenta ränder och oändlig flexibilitet samt variationsrikt ljus.

Med en effekt gardin får du en modern och stilren gardin som passar varje fönster och varje utsikt. Den finns i ett stort antal vävar och färger och anpassas efter dina önskemål. Gardinen består av två vävar som går omlott med omväxlande transparenta och täta segment. Resultatet blir ett vackert och varierande ljusinsläpp som du själv reglerar för att skapa en skön känsla inomhus.

pageImage

Facette

Med en Facette gardin kan du justera ljusinsläppet så att det passar både humör och behov.

Gardinen har dubbel väv med vågräta ränder som gör att du kan styra ljus och insyn snabbt och enkelt. I nerrullat läge, med solens strålar mot fönstret, leker gardinens skiktade väv vackert med ljuset och visar upp ditt hem från sin bästa sida.

pageImage

Silhouette

Silhouette är en exklusiv gardin för dig som kräver modern flexibilitet och en känsla av lyx i ditt hem. Nyskapande Silhouette® bygger nämligen på en genial konstruktion av mjukt roterande vävlameller mellan två svagt genomskinliga vävar. Skapa ändlöst med varierande stämningar genom att luta vävlamellerna för att släppa in mer eller mindre ljus i rummet, likt en persienn. De två svagt genomskinliga vävarna mjukar upp ljuset på ett skönt och behagligt sätt innan det når rummet. Vill du höja upp hela gardinen så gör du det, likt en rullgardin. En helt unik gardinlösning som går att få i färgskalans alla vackra basfärger.

Gardiner

Vårt sortiment är stort - allt från klassiska lamellgardiner till mönstrade fräcka panelgardiner.

pageImage

Plissé/Duette

En plisségardin kombinerar strama raka linjer med mjuka vackra tyger. Gardinen passar i många olika miljöer och till en mängd olika stilar.

Med en Duette gardin får du dessutom solavskärmning som förenar det stilrena med det energieffektiva eftersom Duettegardinens två lager väv skapar en luftficka, som håller värmen inne på vintern men skärmar av solen på sommaren.

pageImage

Lamellgardin

Lamellgardinens lodräta linjer skapar en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning. I stora fönsterpartier ger lamellgardinen en härlig textil känsla.
En lätt och transparent väv eller om du föredrar en kraftigare kvalitet.

pageImage

Hissgardin

Hissgardinen skapar en skön känsla hemma oavsett om du väljer en lätt och transparent väv eller om du föredrar en kraftigare kvalitet. Våra hissgardiner är vackert sydda med enkla och smakfulla detaljer.

pageImage

Panelgardin

Panelgardinen tillverkas av rullgardinsväv och en flexibel skena gör det enkelt att hänga panelerna precis där det behövs för solens skull. Antal paneler styrs av behovet av avskärmning och ljusinsläpp.
Panelgardinen fungerar också bra som rumsavdelare.

Persienner

Trä eller aluminium, enfärgade eller mönstrade. Breda lameller eller smala. I persienn kollektionen hittar du allt.

pageImage

Interiörpersienn

Den klassiska 25 mm persiennen går att montera både mellan glasen och frihängande - välj vilket som passar ditt fönster bäst. Sidoskenor eller magneter monteras efter önskemål och möjligheter. Välj bland ett hundratal färger och olika nyanser.

pageImage

Träpersienn

Med våra trä- och aluminiumpersienner kan du enkelt ställa in det ljusflöde du vill ha just för stunden. Välj mellan ett stort antal lamellfärger, stegbandsfärger och olika träbetser. Vi tillverkar sedan dina persienner helt efter dina mått.

pageImage

Aluminiumpersienn

En persienn i ren aluminium ger ett stiligt och rent intryck. Kombinera med trä och du får ett varmt och mer klassiskt resultat.

Parasoll

Skulle ni vilja komma undan solen ett tag så kan vi erbjuda parasoll från vår italienska leverantör Crema. När mörkret sedan faller kan man tända upp belysning som integreras i stativet för att höja mysfaktorn.

pageImage

Adone plus

Max mått på denna är 700*700 cm & finns i olika former.

pageImage

Diomede

Förstklassigt parasoll som man fäller ner åt sidan, så man inte behöver ha stativ/ben i mitten av bordet. Max mått 400*400 cm

pageImage

Olimpo

Det perfekta valet då man behöver täcka stor yta, går att få upp till 800*800 cm (64 kvm)

Terassvärmare

Att välja en värmare från Solamagic kommer göra att man kan tillbringa mer tid på sin uteplats/uterum. SOLMAGICs värmelampor är 90 % billigare att använda än gasvärme och upp till 42% mer effektiva än en genomsnittlig värmelampa.

pageImage

SOLAMAGIC® BASIC

SOLAMAGICs prisvärda bas-serie som ger dig hög värmeeffekt, tysk kvalitet och full valuta för pengarna. Baserade på SOLAMAGICs högteknologiska och patenterade IR-teknologi. Ett bra och effektivt alternativ till de många värmelampor av lägre kvalitet som finns i handeln.

pageImage

SOLAMAGIC® ECO+PRO

Den breda, professionella produktserien som löser alla tänkbara behov av flexibel värme. Omfattande sortiment av modeller och tillbehör. Flexibla monteringsmöjligheter. Med patenterad SOLAMAGIC No-Glare®-teknologi, en lång livstid på upp till 10 000 timmar och fem års garanti.
SOLMAGICs ECO+PRO-värmelampor är upp till 42 % mer effektiva än en genomsnittlig värmelampa från andra tillverkare.

pageImage

SOLAMAGIC® PREMIUM+

Ett fantastiskt uppvärmningssystem som kännetecknas av en värmeeffekt i toppklass och elegant design. Modullösningar baserade på SOLAMAGICs No-Glare®-teknologi och med de nya Solamagic Solastar®-värmeelementen som ger effektiv och billig värme med minimalt ljusutsläpp.
Serien utmärker sig med en lång livstid på upp till 10 000 timmar och fem års garanti.

Kontaktinformation

Kom gärna in och titta i vår butik eller ring och boka ett kostnadsfritt hembesök för mätning och förslag!

Markiscentrum Båstad Stenhusvägen 13C 269 96 Båstad Butik: 0431-745 00 E-post: bastad@markiscentrum.se Öppettider Stängt 13 maj Onsdag 11-17 Torsdag 11-17 Fredag 11-15 Lördag 10-13 Ring eller maila för jour. Mobil: 0709-734350 E-post: micke@markiscentrum.se

Tveka inte att kontakta oss.
Butik Båstad: 0431-745 00
bastad@markiscentrum.se